Uvjeti korištenja - www.maidea.hr

 

Opći uvjeti korištenja internetske stranice


Molimo da se prije početka korištenja internetske stranice www.maidea.hr.,pružatelja usluga, tvrtke Maidea d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, Slavonska Avenija 22D, OIB: 31976237674, upoznate s Općim uvjetima korištenja internetske stranice. Imate kakvih pitanja ili nejasnoća vezanih uz uvjete korištenja, molimo obratite se na adresu e-pošte podrska@maidea.hr.

1. Prihvaćanje Općih uvjeta

Pristupanjem internetskoj stranici ili korištenjem bilo kojeg dijela njezinog sadržaja ili usluga, prihvaćate Opće uvjete korištenja internetske stranice www.maidea.hr (Opći uvjeti), kao i sva ostala pravila i uvjete korištenja predmetne stranice i usluga koje se putem nje pružaju. Ukoliko se ne slažete s navedenim, molimo prestanite koristiti stranicu i usluge koje se putem nje pružaju.

2. Promjene Općih uvjeta i stranice

Maidea zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili dopuniti Opće uvjete. Promjene stupaju na snagu danom objave na stranici. Nastavak pristupanja stranici ili korištenja bilo kojeg dijela njezinog sadržaja smatrat će se pristankom na izmijenjene ili dopunjene Opće uvjete. Maidea savjetuje periodično provjeravanje Općih uvjeta radi upoznavanja s eventualnim promjenama.

Maidea zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave izmijeniti, dopuniti ili ukinuti bilo koji dio svog poslovanja, što uključuje i stranicu, odnosno bilo koji njezin dio, servise, podstranice ili usluge koje se putem njih pružaju. Predmetno pravo uključuje, ali se ne ograničava na promjenu vremena dostupnosti, sadržaja, dostupnosti novih podataka, načina prijenosa, kao i prava na pristup ili korištenje stranicom.

Vaša je dužnost i obveza koristiti stranicu u skladu s pozitivnim propisima te općim moralnim i etičkim načelima. Maidea ima pravo u svakom trenutku vršiti kontrolu sadržaja stranica kako bi osigurao poštivanje Općih uvjeta i pozitivnih propisa.


Opći uvjeti zaštite osobnih podataka


1. Opće odredbe

Opći uvjeti zaštite osobnih podataka odnose se na osobne podatke koji se nalaze na stranici i koji su korištenjem internetske stranice www.maidea.hr obrađeni, odnosno prikupljeni i pohranjeni od strane voditelja zbirke osobnih podataka tvrtke Maidea d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, Slavonska Avenija 22D, OIB: 31976237674, od Vas kao ispitanika.

1. Pažljivo pročitajte Opće uvjete zaštite osobnih podataka. Davanjem osobnih podataka putem internetske stranice www.maidea.hr i pristankom na Opće uvjete putem internetske stranice www.maidea.hr potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete s Općim uvjetima zaštite osobnih podataka, te pristajte na prikupljanje, obradu i korištenje svojih osobnih podataka u skladu s Općim uvjetima.

2. Ukoliko se ne slažete s Općim uvjetima, napustite te ne pristupajte i ne koristite internetsku stranicu www.maidea.hr

3. Maidea može izmijeniti ili dopuniti Opće uvjete zaštite osobnih podataka u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta na internetskoj stranici www.maidea.hr. Izmjene i dopune Općih uvjeta zaštite osobnih podataka stupaju na snagu odmah po objavi na internetskoj stranici www.maidea.hr.

4. Kao ispitanik odgovorni ste i obvezni prije svakog davanja osobnih podataka pregledati i proučiti važeće Opće uvjete zaštite osobnih podataka koji su dostupni na internetskoj stranici www.maidea.hr.

2. Prijava na newsletter

Kako biste se prijavili za naš newsletter dovoljno je dati nam adresu e-pošte. U svakom trenutku možete odjaviti naš newsletter ili promijeniti postavke korištenjem poveznice za odjavu u bilo kojem newsletteru kojeg dobijete od nas.

3. Izjava o zaštiti osobnih podataka

Vaša privatnost nam je važna. Želimo da se kod nas osjećate sigurno te postupamo u skladu s zakonskim propisima o zaštiti osobnih podataka, posebno novoj europskoj Općoj uredbi o zaštiti podataka(GDPR) koja stupa na snagu 25. svibnja 2018. U nastavku Vas informiramo o tome u koje svrhe prikupljamo i koristimo Vaše osobne podatke te kako te postupke možete nadzirati i ostvarivati svoja prava. Naši informatički sustavi su tehničkim i organizacijskim mjerama zaštićeni (ISO 9001, ISO 270001) od neovlaštenog pristupa, izmjene ili širenja Vaših podataka, kao i od gubljenja ili brisanja.

4. Kolačići i web analitika

Na našem web mjestu upotrebljavamo kolačiće kako bismo omogućili pojedine tehničke značajke i tako Vam osigurali pozitivno korisničko iskustvo. Koristimo se i kolačićima koji nam omogućuju web analitiku, tj. analizu uporabe naših web stranica, koju izvodimo kako bismo poboljšali kvalitetu i sadržaj ponuđenih usluga. Ne koristimo se kolačićima niti sličnim tehnologijama za praćenje Vaših interesa i slanje marketinških materijala. Detaljne informacije o uporabi kolačića i web analitike na našoj web stranici možete pročitati u nastavku ovoga teksta, koja je sastavni dio ove izjave o zaštiti podataka.

Za obradu ovih podataka u analitičke svrhe koristimo uslugu Google Analytics u oblaku. Sukladno ugovoru s nama i svom članstvu u "Privacy shield" (https://www.privacyshield.gov/welcome ) programu suradnje između EU i SAD Google ne koristi ove podatke ni u koje druge svrhe i poduzima tehničke i organizacijske mjere zaštite. Davatelj usluge je:

Google LLC
1600 Amphitheatre Pkwy
Mountain View, California 94043

5. Što je kolačić

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

Kolačići mogu spremati širok pojas informacija uključujući osobne informacije (kao što je Vaše ime ili e-mail adresa). Ipak, ova informacija može biti spremljena jedino ako Vi to omogućite - web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti Vaše postavke internet preglednika da možete sami birati hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, pobrišete spremljene kolačiće automatski pri zatvaranju internet preglednika i slično.

MAIDEA Newsletter i uporaba osobnih podataka za marketing

Vaše podatke koristimo samo za vlastiti marketing. Kako biste se prijavili za naš Newsletter dovoljno je samo dati nam adresu e-pošte na koju želite primati Newsletter. Obrada ovih podataka i isporuka newslettera zasniva se na ostvarenju legitimnih interesa Maide-e. U načelu, newsletter šaljemo korisnicima koji su se za njega prijavili, iznimno možemo poslati relevantne informacije i napomene o promjenama u našem poslovanju i odnosu s Vama kao korisnikom naših usluga svim našim kupcima i registriranim korisnicima. U svakom trenutku možete odjaviti naš Newsletter sukladno uputama koje ćete dobiti e-poštom nakon prijave, kao i na svakom Newsletteru.

Za upravljanje prijavama i isporukama newslettera Maidea koristi Mailchimp platformu i usluge tvrtke "The Rocket Science Group, LLC" iz Sjedinjenih Američkih Država, koja je sukladno ugovoru s Maide-om izvršitelj obrade te postupa isključivo po našem nalogu i poduzima sve potrebne mjere za zaštitu podataka sukladno svom članstvu u "Privacy shield" programu suradnje između EU i SAD. Davatelj usluge je:

The Rocket Science Group LLC
675 Ponce De Leon Ave NE, Suite 500
Atlanta, Georgia 30308, USA